Bayer Levitra rendelés, olcsó Levitra eladó 4000 Ft

9000 Ft

Bayer Levitra rendelés, a Levitra 20mg újra elérhető sokak örömére. Levitra rendelés esetén olcsó Levitra árakkal találkozhat online patikánkban, rendelje meg amíg a készlet tart!

Leírás

A Levitra hatóanyaga 20mg vardenafil az úgy nevezett 5. típusú foszfodieszteráz (PDE5) gátló inhibitorok csoportjába tartozik. A férfiak merevedési zavarának kezelésére használják.

Az erekció alapját a szexuális ingerek képezik, e nélkül a gyógyszer nem lép működésbe. A gyógyszer az un. ciklikus guanozin-monofoszfát (cGMP) szintet tartja fent a pénisz szöveteiben az által, hogy gátolja a PDE5 lebontó enzim működését.
A cGMP felelős a hímvessző sima izmainak ellazulásáért, hogy vér áramolhasson a nemi szervbe. Az állandó és megnövekedett cGMP szintnek köszönhető a tartós és keményebb erekció.

A szildenafil, vardenafil és tadalafil közötti lényeges különbség a felezési idejükben van. Szildenafil és vardenafil 4-5 óra, tadalafil 17,5 óra. A gyógyszerek hatása a felezési idők kétszereséig fent állhatnak.

Hogyan hat a Levitra?

levitra eladó levitra vásárlás olcsó levitra www.kamagracialis.com

A merevedést két vegyület egyensúlya szabályozza a szervezetben. Az egyik okozza az erekciót, a másik megszünteti azt. Ha ennek a két vegyületnek az egyensúlya felborul, az erekció meg sem kezdődik. LEVITRA úgy hat, hogy a második vegyület (melyet PDE-5-nek neveznek) hatását csökkenti. A LEVITRA lehetővé teszi, hogy az erekciója elég tartós legyen ahhoz, hogy kielégítően be tudja fejezni a szexuális aktust. A szexuális aktus előtt 25-60 perccel vegye be a tablettát. A hatás kifejlődéséhez szexuális inger szükséges. A levitra vardenafil hatóanyagú tabletta biztonságos szedését és megbízhatóságát vizsgálták az európai tudósok, melynek eredményeit 2003. március első felében az Európai Urológusok Társaságának Kongresszusán ismertették. A vizsgálatokat a manapság alkalmazott, eltérő adagolású módszerrel végezték: először 10 mg-os levitra tablettát, majd a merevedési zavarban szenvedő betegek toleranciaszintjének és a levitrára való reagálásuknak megfelelő menyiséget adagoltak. Az első klinikai vizsgálatban a levitra 5, 10, 20 mg-os adagjával kezelt páciensek 86 százalékánál az erekciója javulást mutatott. A második fázis során a standard 10 mg-os levitra gyógyszert szedő férfiak 92 százalékánál erekciós javulását tapasztaltak a kutatok. Az eredmények a levitra hatékonyságának újabb bizonyítékai, mely rendkívül eredményesen az erektilis diszfunkcióban megnyilvánuló betegeknél. A férfiak erekció javulásáról számoltak be a placebo-kontrollált, flexibilis adagolású vizsgálatokban. A placebóval ellenőrzött vizsgálatot 521 erekciós problémával küzdő férfiakon végezték el. A betegséget kiváltó okok figyelembe vételével a kutatok a levitra más-más adagjain mérték annak eredményességét, biztonságos szedését . Négy hetes megfigyelési időszakot követően az urak a levitra 10 mg-os adagjával vagy placebo tablettával kezeltek. További 1 hónap elteltével a levitra kezelés alatt álló betegek adagját 20 mg-ra emelték, vagy 5 mg-ra csökkentették, majd újabb négy hét elteltével ismét ellenőriztek az így adott dózisokat. Tizenkét hét elteltével az alábbi eredményekre jutottak:

A vizsgálat alatt a végig 10 mg-os levitrát szedő férfiak 94 százaléka számolt be erekciós állapota javulásáról. A levitra kezelésben résztvevő alanyok 86 százaléka számolt be állapota javulásáról, függetlenül a levitra adagjától. Ezzel szemben 45 nap után a placebót szedő férfiak mindössze 34 százaléka mondta , hogy javulást érzékelt.

olcsó levitra árak levitra rendeléskamagra 100 eladó kamagra 100 vásárlás olcsó kamagra 100 árak www.kamagracialis.comA vizsgálat során a levitra vardenafil hatóanyagú tablettát szedő férfiak háromszor boldogabbak voltak az erekciójuk keménységétől.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Bayer Levitra rendelés, olcsó Levitra eladó 4000 Ft” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

57 − 49 =